Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Friet warmhoudbakken 


Friet warm houden zorgt ervoor dat u ten alle tijde uw frietjes altijd op hun best kunt serveren. Knapperige frietjes verliezen al snel hun aantrekkelijkheid wanneer ze niet goed warm worden gehouden. Bij XXLhoreca vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige friet warmhoudbakken om de warmte en krokante textuur van uw friet te kunnen behouden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Ontdek onze merken in friet warmhoudbakken 


Friet warmhoudbakken van Diamond

Diamond staat bekend om zijn geavanceerde warmhoudapparaten die infraroodstralen gebruiken om friet langdurig warm en krokant te houden. Dit merk biedt betrouwbare en efficiënte oplossingen voor drukke horecagelegenheden die waarde hechten aan snelheid en consistentie. De GN-bakken van Diamond passen perfect binnen de standaard Gastronorm (GN) en zijn verkrijgbaar in diverse maten en capaciteiten, waardoor ze eenvoudig in te passen zijn in elke keukenopstelling. Met Diamond investeert u in professionele kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. 

Friet warmhoudbakken van Bartscher

Bartscher biedt warmhoudapparatuur met keramische stralers, zoals de populaire Serie700. Deze warmhoudbakken zijn multifunctioneel en beschikken over een open onderbouw voor extra opbergruimte, wat ideaal is voor keukens waar efficiëntie en ruimtegebruik cruciaal zijn. Dankzij de keramische stralers blijven uw gebakken friet op de juiste temperatuur zonder dat de krokante textuur verloren gaat. De producten van Bartscher zijn uitstekend geprijsd voor hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid, waardoor ze een slimme keuze zijn voor zowel kleine als grote horecazaken.

Warmhoudbakken van XXLselect – Onze eigen lijn

Naast gerenommeerde merken zoals Diamond en Bartscher, bieden we ook warmhoudbakken van ons eigen merk XXLselect. Deze apparaten zijn ontworpen met de strenge eisen van professionele keukens in gedachten en zijn speciaal ontwikkeld om patat en friet op de optimale temperatuur te houden, zonder in te leveren op textuur en smaak. Met focus op innovatie en kwaliteit zijn de XXLselect warmhoudapparaten betrouwbaar en duurzaam en zo een perfecte aanvulling op elke keuken. Bovendien biedt XXLselect een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat u hoogwaardige apparatuur kunt aanschaffen zonder het budget van uw onderneming te belasten.

Duurzaamheid en prestaties van roestvrijstalen warmhoudbakken voor knapperige friet

Onze roestvrijstalen warmhoudbakken bieden een optimale combinatie van duurzaamheid en prestaties. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, garanderen deze bakken niet alleen stevigheid, maar ook hygiënische opslag van diverse etenswaren, zoals friet, groenten en andere gerechten.

Het gebruik van roestvrij staal zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar maakt de bakken ook eenvoudig te reinigen en bestendig tegen corrosie. Hierdoor zijn ze perfect voor professioneel gebruik in horecagelegenheden. Of het nu gaat om het warmhouden van verse friet of het serveren van andere gerechten, onze roestvrijstalen warmhoudbakken zijn een onmisbaar onderdeel van elke keuken die prioriteit geeft aan kwaliteit, hygiëne en veelzijdigheid. Voor de lekkerste patat is het essentieel om de friet op de juiste temperatuur te houden en onze warmhoudbakken maken dat tot een fluitje van een cent. 

Wat is het voordeel van friet warm houden met warmhoudapparaten?

Een warmhoudbak dient als opslagruimte voor voedsel, zoals friet en andere gerechten, maar heeft geen directe warmtebron. Warmhoudapparaten, daarentegen, genereren actief warmte, bijvoorbeeld door middel van infraroodstralen of keramische stralers, om de friet warm en krokant te houden na het patat bakken. Hierdoor speelt een warmhoudapparaat een actievere rol in het behouden van temperatuur en textuur, essentieel voor frietjes warmhouden op het gewenste kwaliteitsniveau.

De veelzijdigheid van warmhoudbakken

Friet warmhoudbakken zijn niet alleen ideaal voor het warmhouden van friet, maar ook bijzonder veelzijdig. Ze helpen ook om slappe frietjes te voorkomen door de friet op de juiste temperatuur te houden. Naast friet kunnen ze worden gebruikt voor buffetpresentaties in verschillende horecazaken, waar ze gerechten zoals vis, snacks of andere warme hapjes op de juiste temperatuur houden. Hun aanpasbaarheid maakt ze waardevol voor diverse horecabedrijven, van gezellige cafés tot grootschalige restaurants, waardoor ze onmisbaar zijn voor een goed functionerende keuken.

Zo houd je je friet knapperig

Het behouden van de knapperigheid van friet kan een uitdaging zijn, maar met de juiste technieken en apparaten is het mogelijk om verse, knapperige friet te serveren. Hier zijn enkele tips:

  • Gebruik een warmhoudbak of -apparaat: Een warmhoudbak of -apparaat helpt om de friet op de juiste temperatuur te houden, waardoor de knapperigheid behouden blijft.
  • Goed drogen na het bakken: Zorg ervoor dat de friet goed wordt gedroogd na het bakken. Gebruik een schone theedoek om overtollig vet en vocht te verwijderen, wat helpt om de friet knapperig te houden.
  • Serveer in kleine porties: Door de friet in kleine porties te serveren, blijft deze langer warm en knapperig. Grote hoeveelheden friet koelen sneller af en kunnen daardoor slap worden.
  • Gebruik koud water: Spoel de gesneden aardappelen in koud water voordat u ze bakt. Dit verwijdert overtollig zetmeel en helpt om de friet knapperig te houden tijdens het bakken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van horeca warmhoudbakken?

Bij de aanschaf van een horeca frietjes warmhoudbak voor uw zaak zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden:

  • Capaciteit: Stem de capaciteit van de warmhoudbak af op uw dagelijkse productie van friet om voldoende opslagruimte te hebben zonder overtollige ruimte te verspillen.
  • Type warmtebron: Overweeg of infraroodstralen of keramische stralers het beste aansluiten bij uw behoeften en de gewenste kwaliteit van de friet.
  • Juiste temperatuurinstelling: Kies een apparaat dat te verwarmen is tot de juiste temperatuur. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw friet op de optimale warmte blijft, zonder uit te drogen of te veel vocht vast te houden.
  • Keukenindeling: Beoordeel of de gekozen warmhoudbak past binnen uw beschikbare ruimte en keukenlay-out voor een efficiënte workflow.
  • Voedselveiligheid en regelgeving: Controleer of de warmhoudbak voldoet aan voedselveiligheidsnormen om optimale hygiëne in uw keuken te waarborgen.

Hoe moet ik mijn warmhoudbakken onderhouden?

Het regelmatig onderhouden van uw warmhoudbak is essentieel om optimale prestaties en duurzaamheid te garanderen. Een eenvoudige, effectieve onderhoudsroutine omvat reiniging na elk gebruik. Gebruik milde reinigingsmiddelen en zachte doeken om vuil, vet en voedselresten te verwijderen. Controleer ook regelmatig de staat van de afdichtingen, handvatten en andere onderdelen.

Voor warmhoudbakken met specifieke warmtebronnen, zoals infraroodstraling of keramische stralers, is het raadzaam om de handleiding te raadplegen voor specifieke reinigings- en onderhoudsinstructies. XXLhoreca biedt deskundig advies over het onderhoud van warmhoudbakken, waaronder die van ons eigen merk XXLselect, om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven presteren in de horecaomgeving.

Friet warmhoudbak bestellen bij XXLhoreca

Bij XXLhoreca staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing. Naast warmhoudbakken vindt u in ons assortiment ook andere essentiële keukenapparatuur, zoals warmteplaten en warmtelampen, die u kunnen helpen bij het frietjes warmhouden en het efficiënt inrichten van uw keuken.

Heeft u vragen of twijfels over welke warmhoudbak of apparaat het beste past bij uw onderneming? Neem dan gerust contact op met ons deskundige serviceteam. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van professioneel advies.



Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...