Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Warme drankendispensers


xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Ons assortiment warme drankendispensers


Warme drankendispensers zorgen ervoor dat warme dranken hun temperatuur behouden zonder dat ze constant opnieuw opgewarmd moeten worden. Ze zijn ook ideaal voor zelfbedieningssystemen. De warme drankendispensers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca. Er zijn ook chocolademelkdispensers beschikbaar die ideaal zijn voor het verwarmen en serveren van chocolademelk. Ontdek ons assortiment aan warme drankendispensers.

In ons assortiment vindt u verschillende warme drankendispensers. Deze dispensers voor de horeca zijn ideaal voor opslag, transport en uitgifte van warme, maar ook koude dranken. Ze zijn ook ideaal voor gebruik in buffetten. Dranken-dispensers kunnen verschillende soorten dranken serveren, zoals koffie, thee en chocolademelk. Sommige dispensers zijn uitgerust met droogkookbeveiliging voor extra veiligheid.

Warme dranken dispensers van XXLhoreca

Bij ons vindt u warme drankendispensers van bekende merken zoals Hendi. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en de gewenste temperatuur is eenvoudig in te stellen met de ingebouwde thermostaat. De capaciteit van de dispensers wordt vaak in liters beschreven, zoals 10 liter of 20 liter. We bieden een breed scala aan producten die onmisbaar zijn voor horeca- en zorginstellingen. Deze dispensers zijn gemakkelijk te reinigen, wat essentieel is voor een lange levensduur en optimale werking. Ze zijn ook geschikt voor het serveren van thee.

Onze warme dranken dispenser werkt door het verwarmen en automatisch roeren van dranken. We bieden verschillende soorten en voordelen van warme dranken dispensers die ideaal zijn voor horecagelegenheden, buffetten en andere situaties met veel gasten.

Welke warme drankendispensers horenca moet ik kiezen?

Weet u niet zeker welke warme drankendispenser het beste bij uw doeleinden past? We bieden een breed scala aan producten, waaronder heetwaterdispensers en waterkokers, die onmisbaar zijn voor in de horeca. Of heeft u vragen over een specifiek product? Onze dispensers zijn gemakkelijk te reinigen, wat essentieel is voor een lange levensduur en optimale werking. We helpen u graag. 

Voordelen van warme drankendispensers

Een warme drankendispenser biedt talrijke voordelen voor uw horecazaak. Door te investeren in scherp geprijsde warme drankendispensers, zoals die u kunt kopen bij XXLhoreca, kunt u efficiënt en kosteneffectief warme dranken serveren. De meeste van onze dispensers zijn voorzien van droogkookbeveiliging, een veilige eigenschap die voorkomt dat het apparaat oververhit raakt als het waterniveau te laag is

Diverse capaciteiten

Onze warme drankendispensers variëren in capaciteit en wattage om aan uw specifieke behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit dispensers met een inhoud in liters zoals 9, 10, of 18. Het wattage varieert van 1,6 kW tot 2,5 kW, afhankelijk van het type drank en de gewenste temperatuur. Of u nu koffie, thee, chocolademelk of glühwein wilt serveren, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Veelzijdig in gebruik

Warme drankendispensers zijn veelzijdig en kunnen verschillende dranken serveren. Van koffie en thee tot chocolademelk en soep, onze dispensers bieden de uitkomst voor self-service stations bij evenementen en buffetten.

Onderhoud en levensduur

Het onderhouden van uw warme dranken dispenser is eenvoudig, wat bijdraagt aan een lange levensduur en optimale prestaties. Door regelmatig schoon te maken en te controleren op slijtage, blijft uw dispenser in topconditie. Dit is essentieel voor het continu kunnen aanbieden van hoogwaardige dranken aan uw gasten.

Specifieke producten

Bij ons uitgebreide assortiment vindt u niet alleen warme drankendispensers, maar ook heetwaterdispensers en warmhoudmachines. Overweeg bijvoorbeeld een percolator als specifieke warme drankendispenser. Deze producten zijn onmisbaar voor het efficiënt serveren van dranken in een horecagelegenheid. Overweeg bijvoorbeeld een percolator voor filterkoffie of thermodispensers voor thee en chocolademelk. Ontdek de vele voordelen van deze apparaten, zoals het eenvoudig kunnen instellen van de temperatuur en het automatisch roeren van dranken.

Snelle levering

Onze producten zijn snel leverbaar, met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Sommige modellen kunnen zelfs binnen 1 werkdag worden verzonden. Dit betekent dat u snel kunt beschikken over de benodigde apparatuur om uw horecagelegenheid optimaal te laten functioneren.

Bestel een warme drankdispenser bij XXLhoreca

Warme drankendispensers zijn een essentiële investering voor elke horecaonderneming. Ze bieden gemak, efficiëntie en een lange levensduur. Met een breed scala aan producten, waaronder heetwaterdispensers, warmhoudmachines en chocolade dispensers, kunt u bij ons altijd terecht voor de juiste oplossing. Bekijk ons assortiment en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw horecabedrijf te verbeteren en uw gasten tevreden te stellen.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...